Ga naar inhoud

Instagram Fotowedstrijd: Op pad langs de Limes

| Redactie

In oktober is het Maand van de Geschiedenis. Gezien de corona-beperkingen is het raadzaam vooral in de eigen omgeving op pad te gaan en vooral lokaal musea of archeologische vindplaasten te bezoeken. Of dichtbij huis te gaan wandelen of fietsen. Woon jij langs de Limes? Of ga jij in de Maand van de Geschiedenis op bezoek bij een van Romeinse Limes-bezienswaardigheden in je eigen omgeving? Ga dan de uitdaging aan en doe mee met onze fotowedstrijd ‘Op pad langs de Limes’!

Waar zijn we naar op zoek? Wij zijn op zoek naar foto’s van mensen die de Romeinse Limes in Nederland beleven. Maak bijvoorbeeld een foto waarop het duidelijk is dat mensen een Romeinse route aan het lopen of fietsen zijn of iemand een bezoek brengt aan een Limes-bezienswaardigheid. Zorg er wel voor dat je toestemming hebt van de geportretteerden!

Uit alle ingezonden foto's worden in november drie winnaars gekozen, één door het redactieteam van Romeinse Limes Nederland en twéé door het publiek! Het publiek kan begin november via onze sociale media stemmen op hun favoriete foto. De winnaars ontvangen een prijzenpakket én hun foto wordt getoond op onze website. Met deelname stem je ook in dat je foto door ons, uiteraard met naamsvermelding, verder gebruikt wordt.

Meedoen is simpel: post jouw foto vóór 1 november op Instagram met de hashtag #limesfotowedstrijd en tag @romeinselimes.

Prijzenpakket

Redactieprijs: de digitale Romeinse bakcursus, ontwikkeld door eet!verleden, aangevuld met het gedrukte Romeinse kookboek Garum & duivelsdrek. Deze bakcursus is nog niet online; de winnaar zal een van eersten zijn die aan deze cursus ter waarde van € 50,- kan deelnemen, wanneer en waar hij of zij maar wil.

Publieksprijs: prijzenpakket met onder andere een boek, een kwartet en een setje ansichtkaarten.

Wij kijken uit naar je bijdrage!