Ga naar inhoud

De Romeinse keuken

Wat aten de Romeinen? Die vraag wordt beantwoord aan de hand van een heel oud kookboek, De re coquinaria. Ze gebruikten specerijen, amforen vol garum (vissaus) en verschillende kruiden. Maar er staan nauwelijks bereidingswijzen in het boek en hoeveelheden van ingrediënten ontbreken zo goed als volledig. Het wordt dus een kwestie van proeven en ruiken. In Museum Het Pakhuis wordt uitgelegd hoe er gekookt werd en natuurlijk gaan de bezoekers ook zelf aan de slag.

Deze activiteit is geschikt voor jong en oud.

Contact

Museum Het Pakhuis
Molenaarsplein 24
3851 MZ Ermelo
Plan je route

Wanneer

  • Vrijdag 2 augustus 2024
  • Woensdag 21 augustus 2024
  • Doorlopend van 11:00 tot 16:00 uur.

Locatie

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews