Online speurtocht

Zoek de Romeinse galei!

Tijdens de Online Romeinenweek kon je meedoen aan de Online Speurtocht: Zoek de Romeinse galei. Maar liefst 9 dagen lang werden Romeinse galeien verstopt op websites en platforms van deelnemende organisaties. Elke dag kwam op onze website een nieuwe hint te staan die je naar de verstopte galei moet brengen. Je ging dus op zoek naar een Romeinse galei en op het zeil staat een letter. Deelnemers verzamelde alle 9 letters en vormde aan het einde van de week het negen letterwoord. Deelnemers maakte kans op een exclusieve Romeinse goodiebag!​

De Online Speurtocht is afgelopen! De familie Baars, Ruben Smelik en Berry Heerschop zijn de gelukkige winnaars van een exclusieve Romeinse goodiebag!

Het woord waar jullie naar op zoek waren was Drususdam. Lees hier meer over de Drususdam!

 

In de exclusieve Romeinse goodiebag is Romeinenweek merchandise te vinden, maar ook het tentoonstellingsboek 'Romeinen langs de Rijn' van Rijksmuseum van Oudheden, het Limeskwartet, producten van Eet!verleden, het nieuwe boek ‘Romeinen langs Rijn en Noordzee’ en een notitieboekje van Romeinse Limes Nederland!