Aanmeldformulier

Via onderstaand formulier kun je een activiteit aanmelden voor de Nationale Romeinenweek van 1 t/m 9 mei 2021. Wanneer het formulier volledig is ingevuld en ingestuurd zullen wij de activiteit een mooie plek geven op onze website en meenemen in de promotiecampagne. In de agenda zie je voorbeelden van hoe activiteiten gepresenteerd worden.

Organiseer je meerdere activiteiten? Vul voor elke activiteit een apart formulier in.

Vindt er een wijziging plaats in de activiteit, is er op een later moment meer informatie over de activiteit beschikbaar of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op met romeinenweek@romeinen.nu.

Aanmelding voorbereiden?
Om de informatie over de activiteit te verzamelen die nodig is om het online formulier vervlgens compleet in te kunnen vullen, is een Word-document met alle vragen beschikbaar.  Download het Word-document met alle vragen van het aanmeldformulier.


Organisatie en contactpersoon

Vul hier de gegevens van de organisator(en) en de contactpersoon van de activiteit in. Deze gegevens worden niet gepubliceerd op de website. We gebruiken deze gegevens om je te informeren over de Nationale Romeinenweek en de promotiecampagne.


Promotiepakket adres
Als deelnemer aan de Nationale Romeinenweek ontvang je begin april een gratis promotiepakket met magazines, flyers, posters e.d. Vul het adres in waarop je het promotiepakket wilt ontvangen. Let op! Pakketten kunnen niet naar een postbusnummer worden gestuurd.


Activiteit

Vul hieronder de details en beschrijving van de activiteit in. Deze informatie wordt gepubliceerd in de kalender en op een eigen pagina op de website van de Romeinenweek.

Noteer hieronder de adresgegevens die herkenbaar zijn voor routeplanners en Google Maps. Indien de activiteit geen adres heeft, laat de adresvelden leeg.


Omschrijving van de activiteit

Vul hieronder de omschrijving van de activiteit in.

TIPS: 
- Geef een heldere en duidelijke omschrijving van de activiteit.
- Geef de belangrijkste informatie eerst.
- Gebruik korte zinnen en alinea's.
- Kijk voor meer tips in ons communicatiehandboek.


Afbeeldingen en bestanden

Om de activiteit te kunnen presenteren op de website dienen we minimaal één afbeelding, liggend formaat en van goede kwaliteit, te ontvangen.

Daarnaast kun je het logo van je organisatie en/of aanvullende afbeeldingen en bestanden uploaden, zoals een flyer of achtergrondinformatie. Zorg er wel voor dat eventuele bestanden met achtergrondinformatie geschikt zijn voor de bezoekers van je activiteit.

Let op! De bestanden/afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 5MB per bestand/afbeelding.


Tot slot


Heb je alle gegevens ingevuld en bestanden geupload? Klik dan op de verzendknop om je activiteit in te sturen.

Het is op een later moment altijd mogelijk om aanvullingen en wijzigingen door te geven via romeinenweek@romeinen.nu.